TIETOA MINUSTA

Olen yrittäjä ja päätoiminen työntekijä Esteettinen kauneuskeskus Kuopiossa. Keväällä 2019 minulle tuli yrittäjyyttä täyteen 5 vuotta, sekä 10 vuotta kokemusta kauneusalalla. Koulutukseltani olen kosmetologi ja tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi Savonia ammattikorkeakoulussa.

Hoitolassani tarjoan laajasti erilaisia esteettisiä ihonhoidon palveluita kuten täyteainehoitoja, kemiallisia kuorintoja, PRX-T33 terapiaa, syväkosteutushoitoja, mikroneulausta, mesoterapiaa, IPL-hoitoja sekä lisäksi muita kauneuteen liittyviä palveluita kuten hampaiden laservalkaisua, lashlift ripsien kestotaivutuksia ja ripsien sekä kulmien värjäystä. Minulle jatkuva kouluttautuminen on erittäin tärkeää ja näin voin taata laadukkaita palveluita asiakkailleni. Esteettisen hoitojen ala on kokoajan kehittyvä ja kouluttautumalla takaan asiakkailleni turvallista sekä ammattitaitoista ihonhoitoa.
Minulle tärkeintä hoitoja tehtäessä on turvallisuus, laadukkaat tuotteet ja luonnollinen lopputulos ”kaikki huomaavat eron, mutta kukaan ei tiedä” -Juvederm.
Palvelen asiakkaani aina kiireettömästi ja huolellisesti. Asiakkaanani saat jatkuvan tuen hoidon jälkeen ja toivonkin että mitä tahansa kysyttävää tulee, voi minuun olla yhteydessä.
Mikäli et tiedä millainen hoito olisi sinulle sopivin, ota yhteyttä niin varataan sinulle maksuton konsultaatioaika ja mietitään yhdessä.

Esteettinen kauneuskeskus Kuopio tarjoaa laajasti hoitoja eri ihon ongelmiin sekä meiltä löytyvät oikeanlaiset tuotteet juuri sinun ihollesi.


Maahantuonnin toimipiste
Royal Beauty Academy Kuopio on yksi Royal Beauty Academy hoitoloista. Hoitolat löytyvät Helsingistä, Turusta ja Kuopiosta. Tuomme maahan Revanesse tuoteperheen täyteaineet.

Royal Beauty Academy tarjoaa laadukkaat Revanesse täyteainehoidot, Hollywood smile laservalkaisun hampaille sekä monipuoliset IPL- valoimpulssihoidot sekä karvanpoistot.


Tervetuloa kaunistautumaan!
yrittäjä, kosmetologi, sairaanhoitajaopiskelija
Tiia Lindqvist
Esteettinen kauneuskeskus Kuopio