TÄYTEAINEHOIDOT HUULTEN TÄYTELÄISTÄMISEEN, IHON JUONTEIDEN HÄIVYTTÄMISEEN JA KASVOJEN MUOKKAUKSEEN

Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee ja kasvonpiirteet muuttuvat. Helppo ja turvallinen ratkaisu iän tuomiin ei toivottuihin muutoksiin ovat täyteaineet. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä tehokkaasti. Hoidoilla voidaan häivyttää juonteita, ryppyjä ja epätasaisuuksia sekä muokata kasvonpiirteitä täyteläistämällä huulia tai muotoilemalla kasvojen piirteitä. Täyteaineet poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana, joten pysyvän lopputuloksen saamiseksi täyteainehoito on uusittava viimeistään vaikutuksen loputtua. Kaikki täyteainehoidot ovat toimenpiteinä nopeita ja palautumisaika on hyvin lyhyt eli käytännössä voit jatkaa normaalia elämääsi heti hoidon jälkeen.

Kysy lisää tai varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Revanesse®: n avulla voit hallita ikääntymisen merkkejä. Revanesse® sisältää vallankumouksellisen ristisidotun hyaluronihapon (HA) täydentävistä täyteaineista, jotka on optimoitu tuottamaan luonnollisia ja pitkäaikaisia tuloksia. Revanesse® on ei-invasiivinen esteettinen hoito, joka hyödyntää nykyaikaisia tuotantomenetelmiä, optimaalisia ainesosia ja tiukkoja laatutestejä merkittävien tulosten saamiseksi. Revanesse® on kokeiltu ja testattu yli 3 miljoonalla ruiskulla, joita käytetään maailmanlaajuisesti.

Revanesse on erittäin korkealaatuinen Canadalainen täyteainesarja jonka valmistaa prollenium.

Juvéderm® on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Geelin sisältämä hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. Geeli täyttää juonteita ja antaa iholle luonnollista kimmoisuutta.

Lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta. Juvédermilla on kolme eri vaikutustapaa. Elvyttävä, kohottava ja korostava. Juvéderm on tutkituin ja johtava tuotemerkki maailmassa ja tuotteilla on tehty yli 16 miljoonaa toimenpidettä. Juvéderm on ollut jo pitkään markkinoilla, jopa 25 vuotta.

HYVÄ TIETÄÄ

ENNEN HOITOA:

Ennen hoitoa hoitaja keskustelee kanssasi terveydentilastasi, halutusta tuloksesta, hoidon sopivuudesta sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Keskustelun aikana käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Keskustelun pohjalta tehdään hoitosuunnitelma, tutustutaan valittuun aineeseen sekä otetaan ennen-kuvat. Ennen hoitoa voimme halutessasi tehdä pintapuudutuksen.

HOIDON JÄLKEEN:

Itse hoito kestää noin 60min, jonka jälkeen hoidetulla alueella saattaa näkyä pieniä kohoumia pistoskohdissa. Lisäksi voi esiintyä lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta, kutinaa tai kihelmöintiä. Nämä ovat ohimeneviä sivuvaikutuksia ja ovat hyvin tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Sivuvaikutukset häviävät yleensä muutamassa päivässä. Mustelmat voivat joskus kestää hieman pidempään. Suosittelemme varaamaan hoitoajan hyvissä ajoin esimerkiksi ennen juhliasi, niin sivuvaikutukset ovat hävinneet niihin mennessä.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan käynnin yhteydessä. Noudatathan aina saatuja ohjeita. Mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa tai olet epävarma, ota yhteys meihin. Hoidon jälkeen kertaamme kotihoito-ohjeet ja otamme jälkeen-kuvat.