IPL-VALOIMPULSSIHOIDOT

Valoimpulssihoidoista on apua erilaisiin ihon ulkonäköongelmiin, ikämuutoksiin, arpiin, juonteisiin, ihon värivirheisiin ja ihon kiinteyttämiseen. Ihon ulkonäköä parantavissa hoidoissa, kuten laajentuneiden ihohuokosten häivyttämi­sessä, ihon velttoudessa, pinnan ja värimuutosten tasoittamisessa. Valoimpulssihoidolla voidaan nopeasti ja tehokkaasti hoitaa laaja-alaista kasvojen punoitusta ja poistaa häiritseviä verisuoni muutoksia.


 • Hoitolassamme käytetään turvallista ja tehokasta IPL- RF Light -lasermenetelmää.
 • IPL hoitoja suositellaan aina sarjahoitona 1-5 kertaa jolloin saavutetaan parhaimmat tulokset.
 • Markkinoiden tehokkaimmat ja turvallisemmat IPL-RF valoimpulssihoidot ihonhoitoon.
 • Vtt hyväksymä ja tarkistama laitteemme.


Käyttöalueet

 • kasvojen, kaulan ja decolteen kiinteyttäminen ja juonteiden hoito
 • silmän ja huultenympärysalueen hoito
 • aknetulehdukset ja arpiin
 • punoittava ja couperoottinen iho
 • pigmenttimuutokset ja arvet


HOITO IKÄMUUTOKSIIN

Hoidossa käytetään turvallista RF- , joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon aika laitteen hoitopäästä kohdennetaan iholle valosäde joka lämmittää ihonalaiskudoksia. Samalla laite suojaa ihonpintakerrosta viilentämällä sitä välittömästi toimenpiteen aikana. Toimenpiteen jälkeen hoitotulos näkyy ihon kiin­teytenä sekä juonteiden ja ryppyjen vähentymisenä.
Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, miehille ja naisille.

PINTAVERISUONET

Couperosa on kosmeettinen termi, jolla tarkoitetaan pieniä hiussuonten laajentumia, tyypillisimmillään poskien iholla. Kansankielellä puhutaan katkenneista verisuonista. Pinnallisia punaisia verisuonia hoidetaan turvallisesti.

Iholle levitetään viilentävää geeliä ja lasiprismalla viedään voimakkaita valopulsseja iholle. Jokainen valosalama on noin tuhannes-sekunnin pituinen ja tuntuu pieneltä nipistykseltä iholla . Valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää. Usein vaikutus voidaan nähdä heti, koska verisuoni kutistuu. Ensimmäisen vuorokauden aikana voi esiintyä lievää punoitusta ja lämmöntunnetta ihossa.

* Hoitokertoja tarvitaan yleisesti 1-3, riippuen suonten määrästä.
* Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.
* Yleisimmät hoitoalueet ovat nenä, posket, kaula ja rinta. Tulos on yleensä hyvä ja punoitus pysyy kurissa pitkään. Punaisuuden aiheuttajasta (couperosa, akne, ruusufinni, ihottumat) Hoito voidaan uusia tarpeen mukaan muutaman vuoden välein tai vaikkapa tehdä yksi ylläpitävä hoito vuosittain. *Vahvoja sekä rakeisia kuorintavoiteita tulisi vältää jotta iholle ei syntyisi liiallista hankausta. Geelimäiset ja entsymaattiset kuorinnat sopivat parhaiten mm.couperoosa iholle.

Kasvojen valoimpulssihoidot kannattaa aloittaa talvikuukausina, sillä hoitosarjan aikana ja sen jälkeen iho tulee suojata hyvin auringolta.
Hoito tuntuu iholla pienenä nipistyksenä, mutta ei kuitenkaan kivuliaana. Laitteen voimakkuus testataan aina ennen hoidon aloittamista.
Saunaa, solarumia sekä aurinkoa tulee välttää hoidosta vähintään 1-2 viikkoa. Hoidot uusitaan noin 3 viikon välein. Ihoa kosteutetaan hoidon jälkeen kosteusvoiteilla. Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.

IPL- KARVANPOISTO

Miten laserhoito poistaa ihokarvoja ja kenelle toimenpide sopii? Karvojen ajaminen, vahaaminen ja sokerilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi karvat kasvaa aina takaisin. Vain Laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämi­sen kestävin tuloksin.

Menetelmät sopii kaik­kien ihotyyppien ja kaiken sävyisten häiritsevien ihokarvojen poistoon. Ainutlaatuinen teknologia ja pitkä aallonpituus sekä jäähtymisominaisuus mahdollistavat äärimmäisen tehokkaan, tur­vallisen ja kivuttoman hoidon sekä pysyvän hoitotuloksen päästä karvoista eroon Laserin teho ulottuu riittävän syvälle ihoon ja saavuttaa karva-aiheen karvatupessa. Karvoja voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta, kasvot, jalat, käsivarret, kainalot ja selkä.

Myös erittäin herkkiä alueita, kuten rintaa, ja bikinirajaa voidaan hoitaa. Pysyvä karvanpoisto laserilla on helpottanut monen elämää. Jatkuva nyppiminen tai ajaminen jättää jälkensä paitsi ihoon, myös sosiaaliseen elämään ja henkiseen hyvinvointiin. Häiritsevää tummaa karvoitusta poistetaan Laser karvapoistolaserin avulla. Pysyvä karvanpoisto ratkaisee myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt.

Toimenpide kestää noin 60min ja suositellaan 3-5 sarjan hoitona jotta saavutetaan pysyvä karvankasvun loppuminen.

HAMPAIDEN LASERVALKAISU

Hampaiden laservalkaisujärjestelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito, tunnin hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Tulokset saavutetaan siis HETI ja hoitomenetelmämme on täysin turvallinen.
Laservalkaisu on tehokas hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta. Laservalkaisu on turvallinen, eikä muuta hampaan omaa rakennetta. Se sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun.

LASERVALKAISU SOPII KAIKILLE

Laservalkaisuhoito tehoaa monenlaisiin hampaisiin, kuten tummiin kulmahampaisiin, juurihoidosta tai traumasta tummuneisiin sekä kiillehäiriöisiin hampaisiin. Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle.
Raskaana oleville tai imettäville valkaisua ei kuitenkaan suositella.

Laservalkaisussa vaalenemisprosessi tehostuu poikkeuksellisesti toimenpiteen aikana sekä kiilteessä että hammasluussa, jolloin hampaiden vaaleneminen on entistä nopeampaa ja turvallisempaa (perinteiset Halogeeni ja Led valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä ja eivät pysty valkaisemaan hampaitasi yhtä tehokkaasti kuin laservalkaisu.).

Miten hoito tapahtuu?

Ensin huulet ja ikenet suojataan, seuraavaksi suojataan hoidettavan ja hoidon suorittavan silmät laservalolta. Sen jälkeen levitetään hampaiden pinnoille valkaisevaa geeliä, joka aktivoidaan laservalolla useamman kerran tunnin aikana joka yhdessä laserlaitteen kanssa valkaisee hampaitasi. Laservalkaisumme on EU direktiivien mukainen.

Turvallinen ja luotettava sekä tehokkain hampaiden valkaisumenetelmä.

 • Aito laservalkaisumenetelmä
 • Kaunis hymy ja puhtaan valkoiset hampaat
 • Hoidon kesto vain yksi tunti

Laserin aallonpituus on suunniteltu toimimaan yhdessä erityisesti tätä varten suunnitellun Laser-vaalennusgeelin kanssa. Tämä menetelmä mahdollistaa tehokkaan vaalennuksen mahdollisimman pienellä energiamäärällä. Menetelmän hyötynä on mm. lyhyempi hoitoaika yksi tunti sekä erinomainen lopputulos jota ei voi muilla laitteilla saavuttaa.
Menetelmän avulla voidaan myös välttää tavallisten vaalennuksien aiheuttamat hampaiden kuumentumiset, jotka saattavat johtaa ikäviin vihlomisoireisiin.