PRXT-33 BIOREVITALISAATIO ILMAN NEULOJA

PRX-T33- geeli, jota levitetään erikoistekniikalla, parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. CE- merkitty lääketieteellinen menetelmä, joka on tutkittu vuosia, ja jolla on kansainvälinen patentti.

VETYPEROKSIDIN JA TCA:N YHTEISTYÖ
Tuote on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää H2O2:n ja korkeapitoisen TCA:n hyvät ominaisuudet ja stimuloi ihoa tehokkaasti.

KÄYTTÖTARKOITUS
 • Kasvojen ja kaulan ihon kiinteyttäminen
 • Rinnan alueen ihon silottaminen
 • Arpien hoito
 • Raskausarpien vaaleneminen

MIKÄ PRX-T33 ON?
Ainutlaatuinen italialainen kemiallinen kuorinta, joka on patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen! Jo yli 250 000 hoitoa tehty maailmalla (CE-certifioitu). Innovatiivinen teknologia, joka elvyttää ihoa ilman pistoksia, ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa! Tämä on uskomatonta, koska tuote sisältää TCA-happoa 33%, joka on todella tehokas, mutta myös hyvin voimakas tuote.

MITÄ SE SISÄLTÄÄ?
PRX-T33 tuote sisältää 33% TCA-happoa, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojic-happoa. Tämä ainutlaatuinen sekoite antaa mahdollisuuden vaikuttaa vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros (epiteeli) säilyy vaurioittamattomana. Näin on kehitetty keskisyvä kemiallinen kuorinta, joka vaikuttaa vain siellä missä pitääkin, ilman toipumisaikaa!

Kesto vain 20 minuuttia
Huomattava tulos jo yhden hoitokerran jälkeen
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 kertaa 7-10pv välein


TÄYTEAINEHOIDOT

Revanesse on täysin kirkas, ei eläinperäinen, biologisesti hajoava geeli, joka perustuu luonnolliseen hyaluronihappoon.
Geeliä ruiskutetaan ihoon hyvin pieniä määriä erittäin ohuella neulalla. Tulokset näkyvät heti.

Hyaluronihappoa on luonnossa kaikissa elollisissa organismeissa. Hyaluronihappoa on ihmiskehossa monessa paikassa, kuten kudoksissa, nivelissä ja silmissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo itseensä vettä, joka kohottaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.

Nuori iho on pehmeä ja joustava. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka saa ihon näyttämään terveeltä. Kun vanhenemme, ihon kyky valmistaa hyaluronihappoa heikkenee, jolloin sen määrä ihossamme alkaa laskea. Koska hyaluronihappo auttaa sitomaan vettä ihoon, myös ihon vedensäilytyskyky heikkenee ja näin ollen ihon kyky palautua kiristymisen ja rypistymisen jälkeen on heikompi. Ihon täyteläisyyden väheneminen tarkoittaa myös sitä, että iho jää liian löysäksi (esim. silloin, kun ylipainoinen ihminen laihduttaa nopeasti). Tämä aiheuttaa ryppyjä, mikä saa kasvot näytäämään vanhoilta.

Revanesse Ultra sopii loistavasti kaikkiin ihon ongelmakohtiin, myös huulten täyttöön ja muokkaukseen. Revanesse Ultra tekee huulistasi täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja tekee amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Myös huulten ympärillä olevat rypyt ja alaspäin painuvat suupielet saadaan piilotettua ja ilmeestä nuorekkaampi ja pirteämpi.

Huulitäytöissä tärkeintä on se, että lopputulos on asiakkaan piirteisiin ja kasvojen mittasuhteisiin nähden kaunis ja luonnollinen. Jokaisen huulet ovat ainutlaatuiset ja yksilölliset! Sen takia jokainen huulitäyttö tehdään asiakkaan toiveita kuunnellen ja hänen yksilöllisiä piirteitä kunnioittaen.

Revanessen käyttöalueita ovat

 • Ilmerypyt
 • Silmärypyt
 • Nasolabiaalit (= nenän ja suupielten välillä kulkevat pitkittäiset uurteet)
 • Ylähuulen yläpuolella olevat pitkittäiset juonteet
 • Naururypyt
 • Suupielten juonteet
 • Huuliraja
 • Huulten täyteläistäminen
  Revanesse Ultra vaikuttaa ihossa 8-12 kk.

  NYT SAATAVILLA MYÖS REVANESSE CONTOUR!

  Revanesse contour on suunniteltu kasvojen muokkaukseen sekä syvien juonteiden hoitoon sen korkean viskositeetin vuoksi. Revanesse contourin kesto on keskimäärin 15kk-24kk.
  Revanesse ultra on suunniteltu huulien täyteläistämiseen ja muotoiluun sekä juonteiden siloittamiseen. Revanesse ultran kesto on keskimäärin 8-12kk.

  Revanesse contour 1ml 390€
  Revanesse ultra 1ml 320€


  Lisää hintoja kohdasta "hinnasto"

Täyteainehoidoilla voidaan silottaa ja häivyttää ikäjuonteita, sekä muotoilla kasvonpiirteitä. Totuus on, että iän myötä iho ohenee, joustavuus (elastisuus), sekä kosteuspitoisuus vähenee ja ihosta tulee kuivempi. Ikäjuonteita tulee väistämättä ja osaltaan ne kuuluvatkin ikääntymiseen ja ne kannattaa hyväksyä. On kuitenkin paljon erilaisia juonteiden syntymiseen ja syvyyteen vaikuttavia tekijöitä, kuten ikä, perimä, hormonaaliset seikat, saasteet, auringonsäteilylle altistuminen, tupakointi, rasvakudoksen väheneminen, ravinto- ja elintapatottumukset ym.

Juvederm-tuotteet valmistaa ALLERGAN, maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan.
Juvedermin tuotteet ovat CE-sertifikaatilla merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin turvallisuuden, aseptiikan, sekä jokaisen yksittäistuotteen steriiliyden. Juvedermin valmistuksessa käytetään edistyksellistä VYCROSS- tekniikkaa ja tuotteilla on hyvä turvallisuusprofiili.
Juvederm on koostumukseltaan pehmeää geeliä, joka sisältää puuduteainetta, 0,3% Lidokaiinia. Puudutteen johdosta injektiohoito on huomattavasti kivuttomampaa ja miellyttävämpää asiakkaalle. Valmistuksessa käytetty erityinen ja edistyksellinen teknologia vähentää myös jälkiturvotuksen muodostumista/määrää, lisää aineen pysyvyyttä ihossa pidempään, sekä esim.huuliin saadaan erinomainen kosteuspitoisuus. Toipumisaika pistoshoidon jälkeen on hyvin lyhyt ja esim.töihin voi palata samantien. Toisille saattaa tulla mustelmia, punoitusta tai arkuutta pistoskohdan ympärillä, mutta nämä häviävät muutamassa päivässä ja viimeistään kahdessa viikossa.


MESOTERAPIA PISTOSHOITONA

Pieninä pistoksina aine kuljeteaan ihon pinnan alle. Mesoterapia pistoshoidon vaikutus on erittäin tehokas. Pistoshoitona hoito voidaan tarkentaa esm. silmän ympärysalueille. Iho puudutetaan pintapuudutteella. Pienet pistokset eivät tunnu kivuliailta, neulan pituus on erittäin pieni.

Mesoterapia on ihonsisäinen mikroinjektiomenetelmä, jolla injisoidaan vaikuttavia aineita suoraan dermikseen. Menetelmän ansiosta vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään 100 %.

*Mesoterapia hoitoja voi ottaa kaikkina vuoden aikoina.

 • MIKRONEULAUS

Mikroneulausterapia on erittäin tehokas ihon laatua parantava ja ihon virheitä korjaava hoitomuoto. Mikroneulaus stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista sekä kiinteyttää ja tasoittaa ryppyjä. Näin se toimii myös tehokkaana anti age -hoitona.

Mikroneulausterapia on tehokas, ei-kirurginen hoito iho-ongelmille, kuten ihon vanhentumisen merkit, couperosa-iho, eri tyyppiset arvet ja hyperpigmentaatio/maksaläiskät.

Hoidon aikana aikaansaadaan rullaan kiinnitetyillä äärimmäisen ohuilla neuloilla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumista ja aktivoivat ihon omaa korjausprosessia luonnollisesti ja turvallisesti.

Hoitona mikroneulaus on tehokas ja suhteellisen kivuton menetelmä. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa 1-2 vuorokauden ajan ihotyypistäsi riippuen.

Mikroneulausterapia soveltuu erityisesti seuraavien iho-ongelmien hoitoon

 • Akne- ja muut arvet
 • Ikääntynyt ja auringon vahingoittama iho
 • Kasvojen ja kaulan rypyt
 • Hyperpigmentaatio
 • Tupakoitsijan iho
 • Samea ja väsynyt iho
 • Rasvainen ja suurihuokoinen iho

Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tehdään 3-6 kertaa noin kuukauden välein.

Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on:

 • ärtynyt ja tulehtunut iho
 • aktiivinen ruusufinni, aktiivinen herpes tai aktiivinen ja tulehtunut akne.
 • Yksittäiset aknenäppylät voidaan kiertää.
 • Marevan- tai muu verta ohentava lääkitys.
 • voimakas kortisonikuuri.
 • tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)

Hoitoa ei tehdä psoriasisalueille eikä sellaisille arpialueille, jotka ovat alle 6 kk vanhoja.
Hoitoa ei suositella raskauden aikana hormonaalisten ja verenkierron muutosten vuoksi. Lisäksi on hyvä huomioida
 • saunominen ja auringonotto, uiminen, hikiliikunta on kielletty vuorokauden ajan
 • kesäaikaan huolehdittava riittävästä suojakertoimen käytöstä hoidon aikana, ehdottomasti vähintään suojakerroin 30- iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä
 • ihon pitää antaa olla rauhassa, ei saa kosketella käsin seuraavaan 6 tuntiin- vaihda myös puhdas tyynyliina hoidon jälkeen
 • huolehdi ihon riittävästä kosteutuksesta

CLINICCARE KEMIALLINEN KUORINTA


Cliniccare kemiallinen kuorinta on hellävarainen ja ihoa suojaava hoito. Se soveltuukin kaikille, myös herkälle iholle. Hoidolla voidaan hoitaa myös epäpuhdasta ja lievää akne ihoa.
Ammattitaitoinen ihonhoitaja valitsee juuri sinun tarpeidesi mukaisen kuorinnan, vaikutuksen keston ja vahvuuden.
Kun seerumit tai voiteet eivät enää imeydy tai meikki ei enää pysy kasvoilla on aika tulla ammattilaisen tekemään happokuorintaan. Cliniccarelta löytyy erilaisia happoja ihon kunnon ja hoidettavan iho-ongelman mukaan. Cliniccaren uuden sukupolven happokuorinnoissa iho on hoidon jälkeen täysin rauhallinen eikä punoitusta tai ihon kuoriutumista juurikaan tapahdu.

Hoito tehdään jokaiselle yksilöllisesti, asiakkaan oman ihotyypin mukaan.
Suositellaan sarjahoitona vaativampien iho-ongelmien hoitoon, mutta sopii erinomaisesti kirkastamaan ja tasoittamaan ihoa vaikka viikkoa ennen juhlia!

 • +20 ikävuodesta ylöspäin
 • tasoittaa
 • heleyttää
 • poistaa karheuden iholta
 • stimuloi ihon uusiutumista
 • pienentää ihohuokosia
 • vähentää bakteereita ihosta (akne, ruusufinni, rosaccea)
 • madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä

IPL-VALOIMPULSSIHOIDOT

Valoimpulssihoidoista on apua erilaisiin ihon ulkonäköongelmiin, ikämuutoksiin, arpiin, juonteisiin, ihon värivirheisiin ja ihon kiinteyttämiseen. Ihon ulkonäköä parantavissa hoidoissa, kuten laajentuneiden ihohuokosten häivyttämi­sessä, ihon velttoudessa, pinnan ja värimuutosten tasoittamisessa. Valoimpulssihoidolla voidaan nopeasti ja tehokkaasti hoitaa laaja-alaista kasvojen punoitusta ja poistaa häiritseviä verisuoni muutoksia.


 • Hoitolassamme käytetään turvallista ja tehokasta IPL- RF Light -lasermenetelmää.
 • IPL hoitoja suositellaan aina sarjahoitona 1-5 kertaa jolloin saavutetaan parhaimmat tulokset.
 • Markkinoiden tehokkaimmat ja turvallisemmat IPL-RF valoimpulssihoidot ihonhoitoon.
 • Vtt hyväksymä ja tarkistama laitteemme.


Käyttöalueet

 • kasvojen, kaulan ja decolteen kiinteyttäminen ja juonteiden hoito
 • silmän ja huultenympärysalueen hoito
 • aknetulehdukset ja arpiin
 • punoittava ja couperoottinen iho
 • pigmenttimuutokset ja arvet


HOITO IKÄMUUTOKSIIN

Hoidossa käytetään turvallista RF- , joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon aika laitteen hoitopäästä kohdennetaan iholle valosäde joka lämmittää ihonalaiskudoksia. Samalla laite suojaa ihonpintakerrosta viilentämällä sitä välittömästi toimenpiteen aikana. Toimenpiteen jälkeen hoitotulos näkyy ihon kiin­teytenä sekä juonteiden ja ryppyjen vähentymisenä.
Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, miehille ja naisille.

PINTAVERISUONET

Couperosa on kosmeettinen termi, jolla tarkoitetaan pieniä hiussuonten laajentumia, tyypillisimmillään poskien iholla. Kansankielellä puhutaan katkenneista verisuonista. Pinnallisia punaisia verisuonia hoidetaan turvallisesti.

Iholle levitetään viilentävää geeliä ja lasiprismalla viedään voimakkaita valopulsseja iholle. Jokainen valosalama on noin tuhannes-sekunnin pituinen ja tuntuu pieneltä nipistykseltä iholla . Valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää. Usein vaikutus voidaan nähdä heti, koska verisuoni kutistuu. Ensimmäisen vuorokauden aikana voi esiintyä lievää punoitusta ja lämmöntunnetta ihossa.

* Hoitokertoja tarvitaan yleisesti 1-3, riippuen suonten määrästä.
* Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.
* Yleisimmät hoitoalueet ovat nenä, posket, kaula ja rinta. Tulos on yleensä hyvä ja punoitus pysyy kurissa pitkään. Punaisuuden aiheuttajasta (couperosa, akne, ruusufinni, ihottumat) Hoito voidaan uusia tarpeen mukaan muutaman vuoden välein tai vaikkapa tehdä yksi ylläpitävä hoito vuosittain. *Vahvoja sekä rakeisia kuorintavoiteita tulisi vältää jotta iholle ei syntyisi liiallista hankausta. Geelimäiset ja entsymaattiset kuorinnat sopivat parhaiten mm.couperoosa iholle.

Kasvojen valoimpulssihoidot kannattaa aloittaa talvikuukausina, sillä hoitosarjan aikana ja sen jälkeen iho tulee suojata hyvin auringolta.
Hoito tuntuu iholla pienenä nipistyksenä, mutta ei kuitenkaan kivuliaana. Laitteen voimakkuus testataan aina ennen hoidon aloittamista.
Saunaa, solarumia sekä aurinkoa tulee välttää hoidosta vähintään 1-2 viikkoa. Hoidot uusitaan noin 3 viikon välein. Ihoa kosteutetaan hoidon jälkeen kosteusvoiteilla. Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.

IPL- KARVANPOISTO

Miten laserhoito poistaa ihokarvoja ja kenelle toimenpide sopii? Karvojen ajaminen, vahaaminen ja sokerilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi karvat kasvaa aina takaisin. Vain Laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämi­sen kestävin tuloksin.

Menetelmät sopii kaik­kien ihotyyppien ja kaiken sävyisten häiritsevien ihokarvojen poistoon. Ainutlaatuinen teknologia ja pitkä aallonpituus sekä jäähtymisominaisuus mahdollistavat äärimmäisen tehokkaan, tur­vallisen ja kivuttoman hoidon sekä pysyvän hoitotuloksen päästä karvoista eroon Laserin teho ulottuu riittävän syvälle ihoon ja saavuttaa karva-aiheen karvatupessa. Karvoja voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta, kasvot, jalat, käsivarret, kainalot ja selkä.

Myös erittäin herkkiä alueita, kuten rintaa, ja bikinirajaa voidaan hoitaa. Pysyvä karvanpoisto laserilla on helpottanut monen elämää. Jatkuva nyppiminen tai ajaminen jättää jälkensä paitsi ihoon, myös sosiaaliseen elämään ja henkiseen hyvinvointiin. Häiritsevää tummaa karvoitusta poistetaan Laser karvapoistolaserin avulla. Pysyvä karvanpoisto ratkaisee myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt.

Toimenpide kestää noin 60min ja suositellaan 3-5 sarjan hoitona jotta saavutetaan pysyvä karvankasvun loppuminen.

HAMPAIDEN LASERVALKAISU

Hampaiden laservalkaisujärjestelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito, tunnin hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Tulokset saavutetaan siis HETI ja hoitomenetelmämme on täysin turvallinen.
Laservalkaisu on tehokas hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta. Laservalkaisu on turvallinen, eikä muuta hampaan omaa rakennetta. Se sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun.

LASERVALKAISU SOPII KAIKILLE

Laservalkaisuhoito tehoaa monenlaisiin hampaisiin, kuten tummiin kulmahampaisiin, juurihoidosta tai traumasta tummuneisiin sekä kiillehäiriöisiin hampaisiin. Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle.
Raskaana oleville tai imettäville valkaisua ei kuitenkaan suositella.

Laservalkaisussa vaalenemisprosessi tehostuu poikkeuksellisesti toimenpiteen aikana sekä kiilteessä että hammasluussa, jolloin hampaiden vaaleneminen on entistä nopeampaa ja turvallisempaa (perinteiset Halogeeni ja Led valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä ja eivät pysty valkaisemaan hampaitasi yhtä tehokkaasti kuin laservalkaisu.).

Miten hoito tapahtuu?

Ensin huulet ja ikenet suojataan, seuraavaksi suojataan hoidettavan ja hoidon suorittavan silmät laservalolta. Sen jälkeen levitetään hampaiden pinnoille valkaisevaa geeliä, joka aktivoidaan laservalolla useamman kerran tunnin aikana joka yhdessä laserlaitteen kanssa valkaisee hampaitasi. Laservalkaisumme on EU direktiivien mukainen.

Turvallinen ja luotettava sekä tehokkain hampaiden valkaisumenetelmä.

 • Aito laservalkaisumenetelmä
 • Kaunis hymy ja puhtaan valkoiset hampaat
 • Hoidon kesto vain yksi tunti

Laserin aallonpituus on suunniteltu toimimaan yhdessä erityisesti tätä varten suunnitellun Laser-vaalennusgeelin kanssa. Tämä menetelmä mahdollistaa tehokkaan vaalennuksen mahdollisimman pienellä energiamäärällä. Menetelmän hyötynä on mm. lyhyempi hoitoaika yksi tunti sekä erinomainen lopputulos jota ei voi muilla laitteilla saavuttaa.
Menetelmän avulla voidaan myös välttää tavallisten vaalennuksien aiheuttamat hampaiden kuumentumiset, jotka saattavat johtaa ikäviin vihlomisoireisiin.

KEMIALLINEN KUORINTA

Anna ihollesi uusi elämä. Uudistava kemiallinen kuorinta luo iholle täysin uuden elämän.
Hoidon vauheet; alkupuhdistus, kemiallisen naamion vaiheet iholle jossa 4 vaihetta. Hoitoaineet jätetään iholle kotiin vietäväksi 6-8 tunnin ajaksi, jonka jälkeen kotonasi peset ja puhdistat kasvot. Levität iholle päivittäin kosteusvoiteen hoitolasta saamasi ohjeiden mukaisesti.
1-2 päivän sisällä kuorinnasta, vanha iho kuoriutuu pois ja uusi eheämpi iho alkaa nousta pintaan.


Hoito sopii erityisesti jos sinulla on pigmenttimuutoksia, arpia tai ihon värin sameutta.
Hoito olisi hyvä tehdä esimerkiksi ennen viikonloppua, jotta iho saisi levätä ja kuoriutua rauhassa vapaalla ollessa.

Phiderma tarjoaa ensimmäisenä tätä lääketieteellistä tehokasta hoitoa ja uudistaa ihoa perusteellisesti ja tehokkaasti. Vastaavaa hoitoa ei ole muilla tarjottavana.