IPL-VALOIMPULSSIHOIDOT

Valoimpulssihoidoista on apua erilaisiin ihon ulkonäköongelmiin, ikämuutoksiin, arpiin, juonteisiin, ihon värivirheisiin ja ihon kiinteyttämiseen. Ihon ulkonäköä parantavissa hoidoissa, kuten laajentuneiden ihohuokosten häivyttämi­sessä, ihon velttoudessa, pinnan ja värimuutosten tasoittamisessa. Valoimpulssihoidolla voidaan nopeasti ja tehokkaasti hoitaa laaja-alaista kasvojen punoitusta ja poistaa häiritseviä verisuoni muutoksia.


  • Hoitolassamme käytetään turvallista ja tehokasta IPL- RF Light -lasermenetelmää.IPL hoitoja suositellaan aina sarjahoitona 1-5 kertaa jolloin saavutetaan parhaimmat tulokset.
  • Markkinoiden tehokkaimmat ja turvallisemmat IPL-RF valoimpulssihoidot ihonhoitoon.
  • Vtt hyväksymä ja tarkistama laitteemme.

KÄYTTÖALUEET

  • Kasvojen, kaulan ja decolteen kiinteyttäminen ja juonteiden hoito
  • Silmän ja huultenympärysalueen hoito
  • Aknetulehdukset ja arvet
  • Punoittava ja couperoottinen iho
  • Pigmenttimuutokset ja arvet

HOITO IKÄMUUTOKSIIN
Hoidossa käytetään turvallista RF- , joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon aikana laitteen hoitopäästä kohdennetaan iholle valosäde joka lämmittää ihonalaiskudoksia. Samalla laite suojaa ihonpintakerrosta viilentämällä sitä välittömästi toimenpiteen aikana. Toimenpiteen jälkeen hoitotulos näkyy ihon kiin­teytenä sekä juonteiden ja ryppyjen vähentymisenä.
Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, miehille ja naisille.

Kasvojen valoimpulssihoidot kannattaa aloittaa talvikuukausina, sillä hoitosarjan aikana ja sen jälkeen iho tulee suojata hyvin auringolta.
Hoito tuntuu iholla pienenä nipistyksenä, mutta ei kuitenkaan kivuliaana. Laitteen voimakkuus testataan aina ennen hoidon aloittamista.
Saunaa, solarumia sekä aurinkoa tulee välttää hoidosta vähintään 1-2 viikkoa. Hoidot uusitaan noin 3 viikon välein. Ihoa kosteutetaan hoidon jälkeen kosteusvoiteilla. Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa hoidetulle alueelle.


IPL- KARVANPOISTO

Miten laserhoito poistaa ihokarvoja ja kenelle toimenpide sopii? Karvojen ajaminen, vahaaminen ja sokerilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi karvat kasvaa aina takaisin. Vain laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämi­sen kestävin tuloksin.

Menetelmät sopii kaik­kille ihotyypeille, häiritsevien ihokarvojen poistoon. Ainutlaatuinen teknologia ja pitkä aallonpituus sekä jäähtymisominaisuus mahdollistavat äärimmäisen tehokkaan, tur­vallisen ja kivuttoman hoidon sekä pysyvän hoitotuloksen päästä karvoista eroon. Laserin teho ulottuu riittävän syvälle ihoon ja saavuttaa karva-aiheen karvatupessa. Karvoja voidaan poistaa lähes kaikilta ihoalueilta, kasvot, jalat, käsivarret, kainalot ja selkä. Lisäksi erittäin herkkiä alueita, kuten rintaa, ja bikinirajaa voidaan hoitaa. Ei kuitenkaan limakalvoilta.

Pysyvä karvanpoisto laserilla on helpottanut monen elämää. Jatkuva nyppiminen tai ajaminen jättää jälkensä ihoon. Pysyvä karvanpoisto ratkaisee myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt.

Toimenpide kestää noin 60min ja suositellaan aluksi 3-5 sarjan hoitona, jotta saavutetaan pysyvä karvankasvun loppuminen.