HAMPAIDEN LASERVALKAISU

Hampaiden laservalkaisu menetelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito. Hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Laservalkaisu on tehokas hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta useita asteita. Laservalkaisu on turvallinen, eikä muuta hampaan omaa rakennetta. Se sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun valkaisuun.

Laservalkaisuhoito tehoaa monenlaisiin hampaisiin, kuten tummiin kulmahampaisiin, juurihoidosta tai traumasta tummuneisiin sekä kiillehäiriöisiin hampaisiin. Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle.

Raskaana oleville tai imettäville valkaisua ei kuitenkaan suositella.

Laservalkaisussa vaalenemisprosessi tehostuu poikkeuksellisesti toimenpiteen aikana sekä kiilteessä että hammasluussa, jolloin hampaiden vaaleneminen on entistä nopeampaa ja turvallisempaa (perinteiset Halogeeni ja Led valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä ja eivät pysty valkaisemaan hampaitasi yhtä tehokkaasti kuin laservalkaisu).

Turvallinen ja luotettava sekä tehokkain hampaiden valkaisumenetelmä

Laserin aallonpituus on suunniteltu toimimaan yhdessä erityisesti tätä varten suunnitellun Laser-vaalennusgeelin kanssa. Tämä menetelmä mahdollistaa tehokkaan vaalennuksen mahdollisimman pienellä energiamäärällä. Menetelmän hyötynä on mm. lyhyempi hoitoaika yksi tunti sekä erinomainen lopputulos jota ei voida muilla laitteilla saavuttaa. Menetelmän avulla voidaan myös välttää tavallisten vaalennuksien aiheuttamat hampaiden kuumentumiset, jotka saattavat johtaa ikäviin vihlomisoireisiin.